Newborn Hidde – Spijkenisse

Nadat ik besloten had om newborn Shoots op een andere manier te gaan doen, wilde ik eigenlijk eens kijken of ik van flitslampen over kon stappen op natuurlijk licht. Mijn studio heeft een raam van 4 bij 2,5 meter..Dus licht genoeg! Normaal gesproken hangen mijn vier achtergrond rollen ervoor maar dat was geen probleem. Alles omhoog en gordijnen open. Eerste probleem was gelijk al de zon die rond een uur of één mijn raam in kwam en rond een uur of twee zover in mijn studio zou staan dat ik maar ook het kindje er last van zou kunnen hebben. Dus..fotograferen in de loop van de ochtend. Julia kwam samen met Hidde langs.. Hidde kreeg zijn voeding maar was nog niet zo snel van plan in slaap te gaan vallen..Hij huilde niet, maar was gewoon lekker alert. Toen hij toch naar dromenland vertrok konden we mooie foto’s van hem maken. Laag diafragma en een sluitertijd van 80. Na mijn shoot had ik toch mijn bedenkingen over natuurlijk licht. Ik ben zo gewend aan constant licht dat ik twijfelde. Gelukkig had ik nog een shoot in het verschiet en zou kijken hoe die zou verlopen.