Newborn fotografie Stijn – Bergambacht

Kleine Stijn kwam helemaal vanuit Bergambacht samen met zijn mama en zusje voor de newborn shoot lang. Echt een boerenzoon. blonde haartjes blauwe ogen. Hij had er zin in..nee niet om te gaan slapen. Maar met veel geduld gaf ook hij de strijd op..en ging heerlijk rustig slapen. Bij Stijn wilde ik nog één keer fotograferen bij natuurlijk licht. De zon kwam nu verder de studio in, wat op zich goed op te vangen was. Echter was het die middag wisselend bewolkt , en dan scheen de zon weer heel scherp. De sluitertijd varieerde continu van 60-80… naar 300-400 soms zelfs 500. Wat resulteerde in soms onder belichte of overbelichte foto’s. Gelukkig had ik veel foto’s gemaakt want toen Stijn eenmaal sliep kon ik hem mooi in verschillende poses leggen. Wel besloot ik toen ik met de nabewerking bezig was dat ik toch echt weer terug ging naar flits lampen. Continu zelfde licht..geen geswitcht met de camera..Dus full Focus op het kleine mensje wat ik moet fotograferen. Grote zus was heel rustig gebleven. Bij een shoot van 2/3 uur adviseer ik om geen oudere kindjes mee te nemen..zeker als ze nog maar 2..3 of 4 jaar oud zijn. Op het eind maakte ik nog even een foto van grote zus en kleine broer samen. Zo lief samen..