Newborn fotografie Vince – Schiedam

Vince verraste zijn ouders.. Vince was..zo vertelde zijn ouders tot de dag van de shoot, een wakkere baby..maar hier kwam hij al slapend binnen.. Op zich is dat niet zo heel bijzonder, de meeste kleintjes komen slapend binnen, maar aangezien ik vraag om langs te komen rond de volgende voeding..worden ze tijdens het uitkleden altijd wakker en willen ze (uiteraard) eerst eens even eten. Maar Vince..werd niet wakker..die bleef slapen..en slapen..en slapen.. Ik kon gelijk aan de slag..we zouden wel zien wanneer hij wakker zou worden. En dat duurde even. Heerlijk tevreden met het leek wel een kleine glimlach op zijn gezicht lag hij diep in slaap. Verschillende poses kon ik doen..wisselen van kleedjes was ook geen probleem. Tot hij echt wel honger kreeg. Vince kreeg voeding. Ik paste de studio aan voor de volgende ronde en na het eten..bam..was meneer weer weg. Twee uur had ik slechts nodig om diverse mooie foto’s te maken. Ook de foto’s van Vince zijn terug te vinden in de gallery.