Newborn fotografie Rosie – Ridderkerk

Rosie …met haar mooie donkere haartjes. Rosie had t helaas niet zo heel erg naar haar zin. haar buikkrampjes speelde op en dat is en blijft lastig fotograferen uiteraard. Heel veel geduld hadden we met haar..hopende dat ze rustig in slaap mocht vallen. Dat gebeurde ook wel..echter werd ze na enkele minuten toch weer wakker..haar beentjes schopte dan alle kanten op. haar gezichtje beetje verkrampt. Echt zielig om dat te zien. Ze kreeg druppeltjes van papa en mama..Gelukkig hielp dat een tijdje..En Rosie ging slapen..Niet voor lang..maar lang genoeg om een paar mooie foto’s te maken. Uiteindelijk ook nog wat foto’s gemaakt met de ouders samen. En Zo schreef Rosies papa: “Ook al was onze kleine niet erg makkelijk, hebben we toch verrassend genoeg veel mooie foto’s gekregen.”.. Daar ben ik blij om. Ze zijn maar kort zo klein..een tweede kans krijg je vaak niet.