Newborn fotografie Gevenzo – Oud-Beijerland

In juni was Marcelle in de studio geweest voor een zwangerschaps shoot en wist toen al dat ze ook en newbornshoot wilde laten maken van haar kindje wat 6 weken later geboren zou worden. Slechts na enkele weken kreeg ik al een mailtje dat de kleine Gevenzo geboren was en dat ze langs wilde komen voor de shoot. Tien dagen oud was Gevenzo tijdens de fotoreportage. Eigenlijk had hij nog helemaal niet geboren moeten zijn..Maar het kleine mannetje vond het allemaal prima. Eerst keek hij met zijn grote bruine ogen de camera in..om uiteindelijk toch lekker weg te dromen. Marcelle was er nog even ongerust op of het wel zou lukken. Maar ik weet uit ervaring..Ze worden op een gegeven moment toch moe..en zo geschiede.. Gevenzo droomde en mama was superblij met het eind resultaat!. En ik ook uiteraard. ­čÖé

Klik hier voor meer foto’s!