Newborn fotografie Isabella – Spijkenisse

Terwijl ik al druk bezig was met het inpakken van de koffers voor een welverdiende vakantie..kreeg ik de mail van de mama van Isabelle binnen. Of ze alsjeblieft a.s week een newbornshoot konden reserveren. Oeps..sorry schreef ik terug ik stap maandag morgen op het vliegtuig. Zaterdag zat ik al vol met shoots en bleef eigenlijk enkel de zondag over. Ach dacht ik..ik kan toch twee weken uitrusten..En zo kwam kleine Isabella op een rustige zondag naar de foto studio. En ze deed het perfect..flesje ..slapen..foto’s maken. :-). Uiteraard kon ik niet twee weken stilzitten en nam ik mijn laptop mee naar mijn vakantie adres zodat ik soms (lees soms!) in de avond uren toch even lekker kon photoshoppen. Het was een leuke combinatie..Rust..Veel zon..en Isabella op mijn beeldscherm.

De ouders van Isabella hebben ervoor gekozen de foto’s van hun kleintje niet te delen op social media. Wel mocht ik haar foto’s tonen in mijn eigen gallery.