Newborn fotografie Dena – Mijnsheerenland

Dena was echt een poppetje.. Lekker koppie met haar…stralende kraal oogjes .. en een tikje eigenwijs..althans ze kon zo kijken naar me.. Zo leuk om et zien dat hoe klein ze ook zijn..het allemaal mini mensjes zijn met hun eigen karaktertje. Dena had ook zoiets van…”waarom zou ik gaan slapen?..zoveel te zien hier en weer eens wat anders dan het plafond van mijn eigen slaap kamertje..dus Dena..bleef wakker..en ik begon haar te fotograferen terwijl ze nog lekker wakker was..  Tussendoor suste we en fluisterde we..’ga nou lekker slapen’.. We gingen steeds zachter praten (onzin....gaat vanzelf).. En daar ging ze..dromen.. Toen ze weer wakker werd ging ze samen met haar trotse ouders op de foto. Al met al waren Dena en haar ouders bijna vier uur in de studio..maar met wat geduld werd het een mooie serie.

Klik hier voor meer foto’s!