Newborn Fotoshoot Sürela Hêvî – Delft

Een echt Koerdische schone in de studio..wel een beetje eigenwijs dat wel.. want Sürela was echt niet van plan om zomaar even in slaap te gaan vallen. Papa en mama waren best een beetje moe van de onderbroken nachten..Maar De fotografe had allang besloten dat ze niet eerder naar huis mochten voor de kleine Koerdische prinses van plan was in slaap te gaan vallen. Toen mama na ander half uur zei.. “anders maken we gewoon alleen foto’s als ze wakker is”… knikte ik..’Ja’..maar dacht ik..’nee!’..haha..want ook al zijn het beauty’s met ogen open..slapend kan je gewoon nog veel meer met zo’n kleintje..En wederom won de slaap het van de het eigenwijze..en daar ging ze dromen..en ik ging fotograferen..uiteraard.. Welkom kleine Sürela Hêvî!.

Klik hier voor meer foto’s