Fotoshoot Cadeaubon

Fotoshoot Cadeaubon JHS Design

Een fotoshoot cadeaubon is altijd een leuk cadeau, de shoot zelf is leuk, maar ook om een week later het resultaat te zien. Maar zelfs jaren later kunt u nog nagenieten van de foto’s die die dag zijn gemaakt.
Cadeaubonnen kunnen gegeven worden in een kraammand (zwangerschapsshoot en Newborn shoots) Verjaardagen, Als uw dochter of zoon geslaagd is voor zijn examen, of zomaar. Ik heb drie soorten cadeaubonnen. Voor standaard shoots, Zwangerschap en Newborn. 

Hoe kunt u de cadeaubon aanschaffen:

✤ Mocht u in Spijkenisse wonen of in elk geval in de buurt, dan kunt u bij mij thuis een cadeaubon kopen/ophalen (op afspraak). U betaalt dan de cadeaubon contant bij mij aan huis, en ik geef u de bon met handtekening , datum en naam mee. De persoon/personen op de cadeaubon kan dan na het ontvangen van de bon een afspraak met mij maken voor een shoot. Uiteraard gaat dit in overleg.

✤ Soms is het lastig om een cadeau bon bij mij in Spijkenisse aan te schaffen omdat u te ver weg woont of te druk bent om even langs te komen. U kunt dan de cadeau bon downloaden. Deze bon kunt u op fotopapier (A4-formaat) uit printen en in een grote envelop aan de desbetreffende persoon overhandigen. U kunt dan zelf op de bon de naam van de ontvanger in vullen en van wie hij of zij deze gekregen heeft. Uiteraard staat er dan nog geen handtekening van mij op, omdat de shoot nog niet betaald is. In dat geval kunt u voor twee mogelijkheden kiezen:

Betaling:

U betaalt op de dag van de shoot zelf. (Contant) U kunt dat eventueel in gesloten envelop aan de mensen meegeven. 

U maakt het geld uiterlijk 3 dagen voor de shootdag over op rekeningnr: NL87 RABO  0355705249 (t.n.v. JHS Rijnaard (dus niet JHS Design). Dit altijd onder vermelding van de naam van de persoon die op de bon genoteerd staat en de datum van de shoot.. Wilt u mij sowieso even van te voren op de hoogte brengen via de mail?.. Zodra ik het geld ontvangen heb krijgt u van mij een bevestigings mail met daarin een betalings nummer.