Zwangerschap

Zwangerschapsshoot

Zwanger zijn is een mooie periode in je leven. Misschien dat je er op het moment zelf soms eventjes  anders over denkt, maar deze bijzondere periode is ook tijdelijk, en daarom zo belangrijk om mooi vast te laten leggen met een foto reportage. Een zwangerschapsshoot kan je alleen of samen met je partner doen. Uiteraard draait het vooral om jouw buik, en maken we daar dan ook de meeste foto’s van. Je hebt zelf uiteraard ook inspraak op het soort foto’s. De meeste dames komen zo tussen de 32 tot 36 weken langs. Maar het is ook afhankelijk van hoe jouw buik zich ontwikkeld. Het leukste is natuurlijk wel als je al een aardig buikje hebt.. Maar het liefst kom je ook voordat je buik al wat in gaat dalen.

Tijdens de shoot:

 

De shoot vindt plaats in mijn fotostudio in Spijkenisse Maaswijk.
Ik werk met de achtergrond kleuren Wit en zwart. (soms Roze indien gewenst). Uiteraard heb je zelf ook inspraak want ik hou altijd rekening met jullie wensen. We beginnen met een zwarte en daarna witte achtergrond kleur. Neem daarom verschillende setjes mee. (meer informatie in de bevestigings mail).
Doeken zoals op de foto's heb ik ook in de studio. Echter voor knuffels, schoentjes en meer persoonlijke accessoires dient u zelf zorg  te dragen.  

Praktische Informatie:

Tijdsduur: 1 uur.
Prijs: € 90,- (bij enkele foto's online)
Locatie: Spijkenisse
Foto's: In kleur, sepia en Zwart wit
Levering: via WeTransfer binnen 10 werkdagen.
Aantal personen:  2/3 
Accessoires: Doeken aanwezig in studio.
Bekijk hier portfolio Zwangerschapsshoots
✤ Klik voor prijzen en openingstijden hier
✤ U kunt mij altijd mailen met vragen. klik hier

We hebben ze binnen! Heel gaaf, wauw!! Dank je wel voor de snelle service en mooie foto’s
Fijne vakantie

Gr, Richard Verburg uit Weesp 

Hoi Arrianne,

We hebben gisteren de foto’s ontvangen en zijn er ontzettend blij mee!  We zullen je zeker bij iedereen aanraden en ook wij komen over een poosje graag nog een keertje terug!  Hartstikke bedankt

Groetjes, Mariska H

Wat een super foto’s!
We zijn er erg blij mee

Groetjes,  Sonny&Nadia.