Blog

De mama van kleine Zya kwam al binnen met de mededeling dat Zya echt een beetje dwars was vanmorgen.. Ik dacht..Yes!..Want over het algemeen kan ik wel stellen dat hoe wakkerder ze in de ochtend zijn..hoe meer slaap ze hebben in de middag. En zo was het ook. Zya viel als een blok in slaap..Ach wat een schatje was het..zo lief..geen kikje..alles liet ze gebeuren..rekte zich af en toe even uit..en viel weer in slaap. We konden echt veel mooie foto’s maken. Wat ik ontzettend leuk vond was dat de ouders van Zya mij vroegen of ze alvast een foto mochten hebben om voor het geboorte kaartje te gebruiken..Dus ze waren de straat nog niet uit of ik zat al achter photoshop. Leuk om mijn gemaakte foto van deze kleine prinses terug te zien op het geboorte kaartje. Ik heb er zelf ook één gekregen.. Bedankt!

Klik hier voor meer foto’s van Zya.

Baby girls, Newborn Fotografie, Studio Fotografie

Niva was al 8 weken en uiteraard geen newborn meer. Toch wilde haar moeder zo graag een paar mooie foto’s van Niva en van Niva en haar grote zus Kaylee. Beide met prachtig lang haar. Wat een heerlijk koppie met een bos haar had kleine Niva .. echt om verliefd op te worden. Uiteraard wilde ze eigenlijk niet slapen. Gelukkig is het gelukt om toch ook nog een paar foto’s te maken van een dromerige Niva..maar de meeste foto’s waren van een klaar wakker meisje..maar dat was prima..ze kon zo mooi en lief in de camera kijken.. 

Klik hier voor meer foto’s

Baby girls, Newborn Fotografie, Studio Fotografie

Zelda heb ik ook gefotografeerd in haar eigen omgeving. Zelda was bijna twee weekjes oud en was al even wakker die ochtend. Goede hoop dus dat ze lekker in slaap ging vallen. Na nog even wat foto’s gemaakt in haar eigen kamertje kreeg ze nog wat voeding van mama en toen haar vader haar in een speciale inbaker doek legde viel ze toch snel als een blok in slaap. Omdat haar ouders toch wel blij waren dat ze eindelijk in slaap viel heb ik daarna eigenlijk enkel nog wat foto’s gemaakt terwijl ze lekker lag te slapen in haar box. Ga maar lekker dromen Zelda..

Klik hier voor meer foto’s 

Baby girls, Newborn at home, Newborn lifestyle

Een echt Koerdische schone in de studio..wel een beetje eigenwijs dat wel.. want Sürela was echt niet van plan om zomaar even in slaap te gaan vallen. Papa en mama waren best een beetje moe van de onderbroken nachten..Maar De fotografe had allang besloten dat ze niet eerder naar huis mochten voor de kleine Koerdische prinses van plan was in slaap te gaan vallen. Toen mama na ander half uur zei.. “anders maken we gewoon alleen foto’s als ze wakker is”… knikte ik..’Ja’..maar dacht ik..’nee!’..haha..want ook al zijn het beauty’s met ogen open..slapend kan je gewoon nog veel meer met zo’n kleintje..En wederom won de slaap het van de het eigenwijze..en daar ging ze dromen..en ik ging fotograferen..uiteraard.. Welkom kleine Sürela Hêvî!.

Klik hier voor meer foto’s 

Baby girls, Newborn Fotografie, Studio Fotografie

Chloé ..het mooie meisje met die prachtige naam. Ze was zo rustig..viel dan niet gelijk in slaap..keek eerst was om haar heen maar Vond het toch wel prima allemaal zo. Na eerst wat wakkere foto’s te hebben gemaakt ging ik haar in bakeren en ging ze met papa en mama op de foto. Vaak worden ze zo rustig en slaperig van inbakeren dat ze daarna wel in slaap vallen. Zo ook Chloé.. Daarna konden we ook nog veel foto’s maken met een slaperige Chloé. Al met al een heerlijk relaxte shoot met een mooi eind resultaat.

Klik hier voor meer foto’s

Baby girls, Newborn Fotografie, Studio Fotografie

Lukas lag nog heel diep te slapen toen ik bij hen binnen stapte. Lukas was een makkelijke baby hoorde ik van zijn papa en mama. Soms duurt het wel 5 uur voor hij weer wilt eten. En dat was toevallig vandaag. We konden gelijk al mooie foto’s maken.. Zowel met papa, mama als met z’n drietjes. Ook kon ik Lukas fotograferen in zijn Box, bedje en in zijn mooie kamertje. En hij sliep maar en sliep maar. Toch..vond hij het op een gegeven moment echt genoeg en liet hij merken dat zijn maagje begon te knorren. Even nog een schone luier en drinken maar..tevreden jongetje..

Klik hier voor meer foto’s 

Baby boy, Newborn at home, Newborn lifestyle

Het was wel een enorme uitdaging om deze twee kleintjes samen op de foto te krijgen. Ze wisselende elkaar namelijk keurig af wat slapen betreft..of Vera lag heerlijk diep te dromen of Daniël was in Dromenland. En het bleek dat samen op de foto niet werken zolang één van de twee wakker was. (het werd een soort van ellebogen werk..haha)..maar toen helemaal op het eind… Vera nog sliep maar dreigde wakker te worden..en we eindelijk ook Daniël zijn ogen zagen dichtvallen…konden we met wat schietgebedjes snel wat foto’s maken..

Klik hier voor meer foto’s

Baby boy, Baby girls, Newborn Fotografie, Tweeling, Twins

Hailey Heb ik gefotografeerd in haar eigen omgeving. Ik doe veel studio shoots en voel mij daar ook erg prettig bij. Ik ben iemand die graag op zeker speelt. mijn studio en studio lampen zijn voor mij uiteraard super vertrouwd. Terwijl een Newborn @ Home shoot veel spannender is. Maar het was een hele leuke ervaring. Zeker ook omdat ik merkte dat de papa en mama van hailey enthousiast waren..maar ook de kraamverzorgster helemaal mee ging in de shoot. zo leuk. Bij deze de foto’s van kleine Hailey van 6 daagjes oud..

Klik hier voor meer foto’s

Baby girls, Newborn at home, Newborn Fotografie, Newborn lifestyle