Newborn Fotografie Dani – Dordrecht

Dani..was of klaar wakker..of hij (deed alsof) hij sliep.. 🙂 Althans zo leek het..want we hoefde hem maar tijdens zijn slaapje aan te raken of zijn oogjes gingen open. Geen probleem, want Dani stond ook geweldig op de foto met zijn heldere blik.. Maar gelukkig met veel geduld konden we hem ook fotograferen terwijl hij sliep. Heerlijk mannetje met een prachtig koppie met haar. Terwijl ik de foto’s maakte modelleerde mama zijn kuifje tussendoor. Mama had heel veel geduld!..gelukkig, want zodoende konden we veel foto’s maken. Uiteindelijk vond de papa van Dani het echt wel mooi geweest en begon hij langzaam vast de tassen in te pakken..tja toen moest ze wel mee.. haha..uiteindelijk hadden we meer dan de afgesproken foto’s.Maarja..keuzes maken is nooit mijn sterkste kant geweest. 😉

Klik hier voor meer foto’s