Dreamcatcher newborn fotografie – Spijkenisse

Van Newborn naar Newborn plus..

Sinds 2012 fotografeer ik  newborns, ofwel kindjes tussen de 9 en 21 dagen oud. Tot op heden deed ik dat meer in de sfeer van baby met gezin/ouders. Ouders kwamen binnen en we begonnen aan de shoot. Soms sliep de kleine, maar geregeld was hij of zij ook gewoon lekker wakker. Wat ook tot mooie plaatjes leidde. Een shoot duurde een uur, en soms kwamen daar 40..soms 80 foto’s uit. geheel afhankelijk van hoe de kleine zich hield. Foto’s werden via lightroom en photoshop nabewerkt. Wat ong. 2-3 minuten per foto aan tijd kostte. Maar ik wilde het anders.. en ontwikkelde mijn newborn plus concept.. ofwel de Dreamcatcher newborn shoot!  Geen uur..maar 2/3 uur de tijd nemen. Kindje bij binnenkomst lekker in de luier voeding laten geven in een warme vertrouwde omslagdoek. Relaxt bij mama (of papa) tot rust laten komen. Kindje inbakeren en vervolgens heel relaxt aan de shoot beginnen. Tussendoor andere setting..en langzaam verder. Dat deze shoot ondanks de langere tijdsduur toch minder foto’s oplevert komt omdat ik van alle gemaakte foto’s de allermooiste uitzoek en deze bewerk met Photoshop. Niet in 2-3 minuten..maar per foto..10..tot ong 30 minuten. Voorbeelden hier.. In een Dreamcatcher shoot gaat dus veel meer tijd zitten..Maar levert wel hele mooie lieve dromerige plaatjes op..die stuk voor stuk zo in groot formaat aan de muur gehangen kunnen worden!.  Mocht je zwanger zijn en mooie foto’s van je pasgeborenen wilt.. Neem dan contact met me op. Ik sta je graag te woord.

Bekijk hier de Newborn gallery,

Arrianne Rijnaard